ibland är det svårt

Sovmorgon är bäst. Men du är så mycket bättre. Ledig på fredag innebär en tidigare läggning av min resa tillbaka till Västerås. Har saknat dig, älskade du!

lättnad, saknad, känslor

Börjar få ordning på allt igen, för hundrasjuttiofjärde gången känns det som. Men det är så otroligt skönt! Träningen och älsklingen hjälper mig genom det mesta, för att inte säga allt. Tack!

Nu är det dags, nu kör vi igen!

kanske början på nåt nytt

Funderar på att dra igång en fotoblogg där alla mina bilder, stora som små, kan läggas upp. KOMMENTERA GÄRNA ANGÅENDE DETTA.

vi är singular

För att verkligen uppskatta dig maximalt behöver vi båda tid för oss själva. Tid att tänka igenom hur vi verkligen har det. Det är viktigt och helt nödvändigt även fast det är så otroligt svårt att säga farväl varenda veckoslut. Jag har börjat inse det nu. Jag har också insett att vi, vi är början på något stort. Något stort och alldeles underbart.

det kanske är dags

Jag känner hur all teknologi kväver mig långsamt. Kanske dags att stänga av mobilen, logga ut från msn, kryssa facebook rutan, inte använda xboxet, kolla sparsamt på tv och undvika youtube?

Mitt medvetande skulle må mycket bättre.

nära nio

Jag börjar sakta men säkert inse att mitt liv är ganska händelsefattigt. I alla fall för tomt för att fylla blogginlägg dag ut och dag in.  

lugnet finner sig

Ledig idag. På en Onsdag. Fantiskt. Har en ny design på gång, mer avslöjar jag inte. Geografin avklarad svenskan lika så. Snart kör vi igen. Snart smäller det.

du tog mig till staden

Känner att det är dags att jag börjar ta mitt ansvar för den här bloggen. Ny design perhaps och dags för bilder, eller? Livet flyter i alla fall på som vanligt. Skolan är så lugn den kan bli och hockeyn drar igång på Onsdag. Då jag dessutom är ledig! Jackpot.

känner du som jag?

Vi har varandra.
Vi har allt man kan önska sig.
Vi har en framtid.
Vi har ett liv.

nu är det tid

Måste samla krafter för en ny skolvecka. En skola som jag faktiskt trivs i just nu. Bra klass, bra schema. Helgen har spenderats med älsklingen, det var fint.


RSS 2.0