vi dansade tillsammans i månskenet

Det spelar inte längre någon roll hur länge vi är borta från varandra. Jag saknar dig redan innan du ens har åkt.

du har berört mig

Nu är det slut. Slut på bestämda tider och krav. Nu är jag fri igen. Nu gör jag som jag vill.

du betyder allt

Nu saknar jag dig så att det gör ont. 

flöde utav timmar

Dagar av hårt slitande är över. Kan inte påstå att jag har dragit på mig muskelbristningar eller slitit av en hälsena av det hårda arbetet. Men jag har samlat på mig upplevelser som jag kan ha med mig i några veckor i alla fall. Inte mer. Jag gillade aldrig riktigt mitt jobb. Det var mest segt och långtråkigt och vi gjorde saker bara för att. Men jag kommer sakna gruppen lite. Tack för allt, det var kul.

två drag neråt

Såg att jag hade börjat få många läsare på min blogg. Kul! Om ni scrollar ner lite så finns en Bloglovin' knapp, följ mig gärna där så blir det ännu enklare att läsa mina känslor och tankar. Tack!

i din famn är jag trygg

Lyckades slita mig upp för nån timma sen. Solen sken rakt i mitt ansikte och fågelsången hade dött ut. Det var svalt nästan kallt. Värmen från dig kändes nödvändig. Bilden jag hade var nästan perfekt. Det enda som saknades i min värld, det var du.


nytt material som betyder något

Klev av tåget vid perrongen i Knivsta inatt. Det var ljumna vindar, tyst och svart. Centrum låg ödelagt, endast några bussar passerade långsamt. Jag såg mig omkring och blundade när jag insåg att inte du var där. Luften var ren, några droppar av regn träffde min kind. Men hålet du lämnade hos mig gjorde ont. Riktigt ont. Jag saknar dig.


dagar av krav, regler och slit

Kommer du ihåg vad jag har sagt till dig? Jag vet att det var länge sedan jag sa det. Men orden som kom ur mig hoppas jag att du minns. Jag vill att du aldrig glömmer bort dem. Aldrig någonsin. Inte så länge vi lever tillsammans.

ingen vet hur låten går

Har en dålig känsla i kroppen som är helt omöjlig att få bort. Jag har försökt allt. Glömma, förlåta, undersöka, men ingenting hjälper. Jag behöver dig.


du sa vi måste vänta baby

Många långa dagar har precis inletts. Dagar av ansvar och utbildning, kamratskap och frustration. Min familj befinner sig dessutom på norrare breddgrader och jag kommer bli otroligt ensam sista veckan eftersom alla mina vänner åker bort. Mitt sommarjobb är kanske inte heller det bästa.  Men vad gör det egentligen när man väl står där på egna ben i augusti en aningen rikare, en aningen starkare och en aningen mer utvecklad. För mig gör det i alla fall ingenting. För mig är det bland det bästa som har hänt mig.   

sex månader

Ett halvår kan vara en kort tid. Ett halvår kan vara under en evighet. För mig är ett halvår helt underbart. För mig är du den enda jag behöver. Felicia Engdahl är min, ingen annans och det är hon jag älskar mest! 

det tar aldrig slut

Varför skriver man meningsfulla texter på en meningslös blogg? Ingen vinner på det förutom mitt medvetande.


RSS 2.0